Nog geen reacties

Bedevaart naar Kevelaer

Een- en Driedaagse Bedevaart naar Kevelaer van 9 tot en met 11 augustus 2018

Voor de 124ste keer sinds de oprichting in 1894 wordt de jaarlijkse zomerbedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer georganiseerd door de Haagse Bedevaarten.

Eén of drie dagen pelgrimeren bij de Troosteres der Bedroefden is een bron van troost en geloof. Tevens biedt het Genadeoord ook vele mogelijkheden voor contact met medegeloofsgenoten en ontspanning.

De bedevaart bestaat uit meerdere traditionele liturgische plechtigheden: een plechtig Lof, een Kruisweg in het Kruiswegpark, een H. Mis, een Lichtprocessie op de eerste avond en een pontificale Hoogmis in de Basiliek op vrijdag 10 augustus.

De geestelijke leiding heeft onze moderator pastoor J.H. Smith uit Leiden, Daan Huntjens zal als neomist ook deelnemen aan deze bedevaart en daarmee voor pelgrims uit onze Vlietstreekfederatie een extra waarde kunnen geven aan hun deelname.

Er zijn diverse opstapplaatsen, waaronder Leiden, Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Rotterdam.

De deelnamekosten per persoon voor zowel de een- als de driedaagse bedevaart kunt u terugvinden in de folders die ruim voor de aanvang van de bedevaart zullen worden verspreid of persoonlijk toegezonden. Er zijn verschillende opties en prijzen.

Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis deelnemen aan de eendaagse bedevaart mits er een betalende volwassene hen begeleidt.

Folders met inschrijfformulieren vindt u vanaf begin juni in alle kerken van de federatie, maar u kunt deze ook vinden op onze website.

Wij hopen u te zien in Kevelaer.

Voor meer informatie en uw vragen: kijk op onze website www.bedevaart.nl of

bel 010-4149577 of stuur een email naar info@bedevaart.nl

Vriendelijke groeten

Ineke Huitema-Versteeg, secretaris Haagse Bedevaarten

Plaats een reactie