Nog geen reacties

Verslag misdienaarsuitje

Na een kerkdienst, waarin pastoor Bakker mooie ballonnen voor zijn verjaardag kreeg, was ook nog het misdienaarsuitje. Dubbel feest dus!

Het begon zo: We gingen in auto’s naar Duinrell. De meeste kinderen waren heel zenuwachtig en praatten alleen nog maar over Duinrell. Toen we er waren, wilde iedereen gelijk naar de attracties. Maar dat kon niet. Eerst moesten we groepjes maken. Nadat dat was gebeurt, ging iedereen gelijk naar het pleintje van de achtbanen.

Na een tijdje moesten we weer verzamelen, we lunchten en kregen snoep. Daarna gingen we met de hele groep naar de rodelbaan. We gingen allemaal achter elkaar en keihard! Vervolgens gingen we met de hele groep naar de achtbanen toe. Tot slotte moesten we verzamelen voor het vertrek. Toen we op de verzamelplek waren, mochten we van de begeleiding nog naar de Aqua Shute en in de roeibootjes. Helaas we moesten echt weg.

We vertrokken nu met de auto op weg naar de Pannekoe. Bij de Pannekoe kwamen ook de oudere misdienaars. Zij waren niet mee naar Duinrell gegaan, maar met diaken Daan Huntjens naar een escaperoom. En gelukkig op tijd ontsnapt!

We hebben allemaal heerlijk gegeten en we kregen een Doekoe. Een Doekoe is een muntje, die je in een grijpmachine doet. Als dessert kregen we allemaal een of twee bolletjes vanille-ijs in een echte Pannekoe beker. Deze beker mocht je aan het einde mee naar huis nemen.

Het was geweldig!!! Bedankt voor deze mooie dag!

Namens de misdienaars, Marilotte Nieuwland

Plaats een reactie